1990 kamilians’s Weblog


KAMILIANS

Our Pride Badge

1988-1990 SRK Kamil (1) Web Blog

Salam kepada semua kamilians and welcome back to our blog, Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua kamilians yang terlibat, maaf jika terlambat Update blog. Di harap semua kamilians bergembira di hari raya bersama sanak saudara. Sekarang ni rata-rata kamilians dah pulang ke Ibu Kota Kuala Lumpur dan di mana2 tempat depa bermukim untuk pulang bekerja, yang mana bekerja sendiri mudahan2 rezeki melimpah ruah lah selepas sebulan berpuasa dan juga kepada yang makan gaji keje gomen keje private harap2 dapat bonus hujung tahun lah.

Update news, Pada 4th October 2008 a.k.a hari raya aidilfitri yang ke-4, Gathering ReUnion kamilians telah diadakan di kampung halaman kita lah, Pasir Puteh, Kelantan. Pada mulanya sambutan agak menggalakkan tapi ada juga kamilians yang lain terpaksa batalkan hasrat mereka untuk join gathering ni kerana ada agenda tertentu yang tak dapat dielakkan. Alhamdulillah walaupon dengan keadaan Traffic jalan raya agak teruk skit, kamilians sampai juga ke destinasi terutama presidento kita, Sdr Fahimi dan secara pembukaan majlis beliau meyampaikan beberapa patah perkataan. mostly, kesemua kamilians update tentang diri masing2 ketika gathering berkenaan. Kemungkinan ada cadangan Gathering ini akan diadakan pada setiap tahun insyallah jika berkesempatan. so, di harapkan agar kamilians yang lain yang tak dapat hadir pada gathering yg ke-2 ini agar datanglah beramah mesra dengan kawan2 dulu. Kalau ada sape2 nak no phone budak2 lama sila email saya ‘rhisyam at gmail dot com‘ atau contact Doctor Maziah kerana dia adalah buku telefon untuk kamilians.

Harapan kami sebagai kemilians sebenarnya adalah untuk mengeratkan hubungan yang dah lama terjalin. Sila lah tengok gambar2 yang di ambil masa gathering. Thanks to you guys sebab bagi gambar2.. Selamat!®

Warmest regards,

fahimie syam

Fahimi & Syam (Author’s & Editor’s)








Follow

Get every new post delivered to your Inbox.